top of page
  • Activiteiten voor 2024-2025

Activiteiten voor 2024 – 2025:

 

  1. Opzetten van de PR voor DansPark, in de vorm van een communicatieplan, demo’s, website, folders en contacten.  Het project hiervoor was al geformuleerd door DansPark docenten en een subsidie hiervoor al toegekend door de Hersenstichting. Dit project wordt nu uitgevoerd onder de paraplu van de Stichting Dansen met DansPark.
     

  2. Opzetten van een nieuwe locatie. Voor het jaar 2024 en 2025 loopt een project om een nieuwe groep dansers op te zetten in Bodegraven, omdat er duidelijk geconstateerd is dat er behoefte bestond voor een dansgroep voor mensen uit de doelgroep in het Groene Hart.
    De gemeente Bodegraven wil meewerken om dat mogelijk te maken. De subsidie aanvragen bij diverse partijen zijn deels afgerond , sommige lopen nog.                              

  3. Opzetten van een “Vrienden”programma, dat bijvoorbeeld gekoppeld kan worden aan een tegenprestatie in de vorm van een dance event  met live muziek te houden voor de doelgroep, om de bekendheid en de waardering van de dansgroepen te vergroten. Ervaring vanuit het afgelopen jaar heeft ons geleerd dat een dergelijk dance event een aanzienlijke boost geeft aan de beleving en waardering van de dansers.

bottom of page